Credit24 pikalaina tiedot

Credit24 myöntää yli 19 vuotiaille, maksuhäiriöttömille suomalaisille 10-3000€ joustolimiittejä joustavalla takaisinmaksuajalla. Palvelu on Suomessa markkinajohtaja sekä markkinoiden edullisin. 

Joustolimiittiä haetaan netissä, mutta jatkossa avatulta luottotililtä voi tehdä nostoja myös mobiilisovelluksella. Luottopäätöksen saa pääasiassa välittömästi, kun hakemuksen on tehnyt ja valinnut haluamansa tuotteen. Myös rahaa voi nostaa heti, kun hakemus on hyväksytty.


Epäselvissä tilanteissa käyttäjää voidaan pyytää toimittamaan Credit24:lle liitteitä, joilla hän todistaa olevansa kykenevä maksamaan lainan takaisin.


Credit24 tekee käyttäjän kanssa joustolimiittisopimuksen, kun käyttäjä hyväksyy luottoehdot. Joustolimiittisopimus tarkoittaa sitä, että käyttäjä on vapaa tekemään haluamansa määrän nostoja myönnetyn luottorajan lomissa. 


Nostot siirtyvät pankkitilille yleensä noin 15 minuutissa. Niistä maksetaan provisiota, joka korvaa muut lisäkulut. Korkoa maksetaan vain saldosta, eli käyttäjälle kertyy maksettavaa vain, jos nostoja on tehty ja tilin saldo ei ole nolla – pelkkä sopimus ja avattu, käyttämätön luottotili ei muodosta kuluja.

Nostettu laina pitää maksaa takaisin korkeintaan 36 kuukaudessa. Käyttäjää saa kuitenkin itse päättää missä tahdissa haluaa maksaa lainan takaisin. Mitä enemmän maksaa kerralla, sitä pienemmät kulut ovat. Aikataulua voi myös muuttaa matkan varrella, jos elämäntilanne sitä vaatii.